Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 1 mai 2010

Daca tot am umblat la arhiva...out_base va ofera Programul Anticriza...

As vrea sa va ofer unele postari mai vechi, dar care merita atentie, ale unor prieteni de pe ziare.com. Cred ca au inca relevanta...Eu am adaugat numai fotografiile si am modificat unele fonturi...


out_base
Rank user: x5

17.03.2010, 22:21

Programul Anti-Criza

In sala Parlamentului chestorii fac liniste: Sssst….sssst….vine Insusi Premierul Boc cu Programul Anti-Criza!

Liniste totala. Nici liberalii, nici pesedistii, cei care n-au devenit “independenti", nu fac nici un zgomot.
Se aude un zgomot de tocuri: toc-toc-toc-toc-toc, foarte rapid, de parca un soarece iesit dintr-o gaura ar traversa o sala cu parchet si rezonanta mare.
De dupa masa Prezidiului Camerei se vede un sfert de craniu. Roberta lu’ Anastase se apleaca si muta un scaunel. Roberta e rosie in obraji, e emotionata. E un moment crucial pentru tara: INSUSI primul ministru vine sa rezolve criza mondiala…

La catedra spikerului apare Boc, iesit ca o marioneta de sub scena. In picioare pe scaunel are o statura impresionanta…
Isi potriveste microfonul, isi drege vocea si incepe:
-Doamnelor, domnilor, domnisoarelor si domnisorilor parlamentari! Draga domnisoara Roberta! Dragule Prigoana! Dragilor ceilalti gunoieri!
Pedelistii si transfugii izbucnesc in urale:
-Pedele-Boc! Pedele Poc! Pedele Trosc! Pedele Fleosc! BA-SE, BA-SE!
Boc e incantat. E si el rosu in obrajori si face semne cu manutele ca sa linisteasca sala entuziasta.
-Am sa va vorbesc pe scurt despre succesele stralucite pe care guvernarea noastra, in frunte cu Titanicul Capitan le tot obtine de vreun an juma’. Am sa pomenesc doar Programul Prima Casa 1, care ne-a adus noua si lui Popoviciu vreo 20 milioane de euro, de programul Prima Casa 2, care ne va mai aduce vreo 30, dar vreau sa ma opresc in mod special la Masura Anti-Criza nr.1: Programul Rabla!
-RABLA-Boc! RABLA-Poc! RABLA-Base! RABLA-Eba! Ovatii si urale prelungite, calduroase.

-Vad ca nu uitati ca Eroul Scufundator de Flota ne priveste chiar acum! zice Boc. Sa nu credeti ca s-a izolat de popor! Ochii si urechile lui sunt peste tot!
-BASE, EBA SI POPORU’! ACESTA E VIITORU’! Pedelistii scandeaza cu caldura si tropaie apasat.
-Deci, revin, programul Rabla ne va scadea deficitul bugetar cu ^&0*7/50440fdf#% ducand Romania pe noi culmi de progres si calamitate! Locurile de munca vor creste cu 0,000987*PI*10 E-17 pe ora!
-URA, URA, URA! racnesc Roberta si pedelistii. Se ridica toti in picioare, aplauda, rad, se plesnesc prieteneste pe umeri.
Sedinta se termina intr-o atmosfera de entuziasm general. Opozitia a plecat de mult. Se lanseaza confeti, difuzoarele salii transmit maneaua lu’ Base, pedelistii fredoneaza si danseaza…Roberta, in picioare pe masa prezidiului, le arata la pedelisti ce a invatat ea in Las Vegas

Sa traiesti Romania, oriunde vei fi fiind…sa supravietuiesti mai bine decat ai votat…macar sa supravietuiesti…





 

Niciun comentariu: