Faceți căutări pe acest blog

duminică, 21 martie 2010

Reluare 2 de pe ziare.com. Aliodor Manolea baiat bun!


Comentariu la stirea: Paranormalii care ne conduc - 20.01.2010

Aliodor talent mare! Racolat noi la el din staff Geoana! Geoana nu platea pe el suficient, asa ca noi cumparat la Aliodor Manolea! Aliodor cunoscut bine aura Geoana! Stiut puncte tari si puncte slabe! Mai mult slabe!

Asta Aliodor mare ezoterist-chiromant-astrolog-programator neurolingvist bre! Originar el de langa Falticeni.
Fost Aliodor student eminent la studii prof.dr.Lorin Fortuna. Lorin Fortuna originar din Radauti!
Aduna mult eminent ezoterist judet Suceava, dulce Bucovina!
Prof.dr.Lorin Fortuna revolutionar de la Timisoara! Dupa Revolutia 1989, abandonat el orice altceva si axat numai pe studiu ezoteric gorilian! In 2007, cand operat dom’Profesor, el facut mare rugaciune la Titan, pentru aparat circulator imunitar Basescu si platit el din cont al lui personal cosmic! Card credit ezoteric! Iata:
http://www.youtube.com/watch?v=b5pHRTHjEqU&NR=1
 


Invatat el Aliodor multe lucruri interesant si de la prof.dr.Leonida Bucium! Studiat el dovezi inregistrate de la Observatorul Astroezoterical al lui Leonida asupra Acumulare Energeticala Malefica AntiGoriliana!
http://leonidabucium.wordpress.com/2009/12/16/666-se-regaseste-in-data-aleasa-de-serpilieni/

Dar cel mai mult invatat Aliodor de la MAXIM OCULTIST din Romania: doamna misterios din Giurgiu!
Mare talent ezoteric la doamna! Mare talent muzical! Una voce mieros-acrisor care zgarie nervi si intra la memorie! Te trezesti noaptea urland! Mare dragoste de popor la doamna! Mare branza Del! Latra cainii din Giurgiu dupa branza Del! Haita a ajuns in fata la OTV si urla prelung!!! Iata:
http://www.youtube.com/watch?v=mxoqlAW8tAE

Nu inselat voi la sensul text aparent facil! In realitate text profund ezoteric!

### Unde esti tu branza Del? – adica branza hrana preferat de gorilian si balaurian! Dar serpilian furat branza de la popor!
### Cum mergeai cu-un copanel! – adica pulpa bun si ea, dar mai ales la serpilian! Mai ales cand smulge serpilian pulpa la balaurian, apoi o mananca cu branza Del!
### Rosii, ceapa si masline – adica regnul vegetal indeamna la meditatie lacto-vegetarian! Dar nu pe pestilieni! Nici pe serpilieni!
### Imi e-asa de dor de tine! – adica au produs un camp energetic gravitational, serpilian, in jurul branzei Del, au exorcizat branza si au dus-o la animatorul gorilian, care furnizeaza branza la Cotroceni.

Noi apreciat foarte mult aceste emisiuni stiintific si artistic! Declarat OTV si DDTV cele mai bun post! Ele Balaurian ! Hotarat noi ca in campania prezidential 2009 folosit numai post balaurian OTV si post gorilian B1!

2 comentarii:

Anonim spunea...

Salutari la blogul lui Patriciu (Ghilotina 21.03.2010, 23:05) de la Rafinaria lu' Dragotescu!

dr.Iassim spunea...

Muldzumesc la salutari. Vad ca trebuie sa fac si articol cu atac la Patriciu...Trebuie eu intai documentez...
Daca Rafinaria estem Dragotescu, asta bucurat la mine! Eu apreciez postari Rafinaria, separat apreciez prestatie Dragotescu...